De onderwijswereld is verrijkt met een splinternieuw huiswerkinstituut, genaamd Hello Wolf!

Hello Wolf biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan voor middelbare scholieren van alle niveaus. Basisschoolscholieren en studenten zijn ook van harte welkom! Hello Wolf is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 148 in Voorburg.

"Bij Hello Wolf geloven wij dat elke leerling uniek is en daarom op de leerling afgestemde begeleiding verdient. Een team van deskundige begeleiders staan klaar om elke leerling te begeleiden, te inspireren en uit te dagen! Daarnaast biedt Hello Wolf een stimulerende leeromgeving aan waar leerlingen het maximale uit zichzelf kunnen halen en daardoor zichzelf maximaal kunnen ontwikkelen.

Bij de huiswerkbegeleiding van Hello Wolf leggen de begeleiders van Hello Wolf niet alleen de focus op vakinhoud, maar besteden ook aandacht aan bijvoorbeeld het leren organiseren van schoolwerk, het prioriteren van schoolwerk, het maken van een weekplanning en het leren en toepassen van verschillende leermethodes. Dit laatste noemt Hello Wolf ook wel ‘creatief leren’.
Hello Wolf is niet zomaar een instituut; het is een toevluchtsoord waarin leren wordt omgezet in een boeiende en lonende ervaring. Het doel is om leerlingen te verrijken met kennis, zelfvertrouwen en vaardigheden die hen in staat stellen hun doelen te bereiken.

Kom een keer langs bij Hello Wolf om een kijkje te nemen of bezoek voor meer informatie onze website www.hellowolf.nl. Bellen kan natuurlijk ook via het telefoonnummer: 070 219 2240."


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Hello Wolf.
Foto: Ap de Heus.