Maandag 27 mei gaat de Avond4daagse weer van start in Voorburg. Wandel je ook mee? Samen wandelen is gezellig en ook nog eens gezond!

Het evenement vindt plaats van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei en start iedere avond om 18.30 uur vanaf het clubhuis van korfbalvereniging VEO op Sportpark Westvliet aan de Groene Zoom 4B. 

Goed bezig!
Doe je mee aan de Avond4daagse Voorburg dan ben je goed bezig! Meedoen is super gezellig én gezond. Dat vinden de organisatoren, de vele sponsoren en ook gemeente Leidschendam-Voorburg en Sport en Welzijn (SenW). Laatstgenoemde ondersteunt de Avond4daagse met het project Goed bezig! waarmee gezonde voeding, water drinken en lekker sporten en bewegen wordt gepromoot onder kinderen van 0 tot 12 jaar uit Leidschendam-Voorburg. Dit doen ze door onder meer bij sportevenementen gratis fruit aan te bieden en promoot Goed bezig!-mascotte Druppie het (kraan)water drinken.

Verder zijn er veel bedrijven in Voorburg die helpen om dit evenement een success te maken. De Hoogvliet deelt appeltjes uit, Angel’s Deli, Candy Tells, Jetteke Tuinontwerp, De Bruijn en Tak, de Voorvurgse bierwinkel, bakker Klink, Cake bake love en Rwin Haarmode helpen met een gelddonatie. De Beren gaan ook nog iets lekkers uitdelen, maar dat is nog een verassing en Mooi Parfumerie heeft een presentje voor alle verkeersregelaars die alles weer in goede banen zullen leiden.

Bijna iedere avond wordt onderweg wel iets uitgedeeld als een appeltje of een krentebol door een van de sponsoren en op de vierde wandelavond is er natuurlijk ook weer muziek. Volgens goede traditie worden alle wandelaars op de slotavond muzikaal begeleid. Dit jaar zal dit gebeuren door de Blaasbalgen.

De voorinschrijving voor de Avond4daagse is inmiddels gesloten. Het is nog wel mogelijk om je op de eerste wandelavond (maandag 27 mei) in te schrijven in het VEO-clubhuis. De inschrijfkosten bedragen dan € 7,50.

Kijk voor meer informatie op www.veokorfbal.nl/avond4daagse


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht avond4daagsevoorburg.nl
Foto: archieffoto via Ap de Heus