Op zaterdag 16 maart deed een grote groep enthousiaste mensen vol overgave mee aan de grondige schoonmaakbeurt van het Vliethuys.

De gevarieerde groep bestond uit vrijwilligers bij het hospice, mensen die zich aangemeld hadden via NLdoet én leden van Lions Prinses Marianne en Rotary Rijswijk.

Hoewel de lente dit jaar al vroeg lijkt te zijn begonnen, was het van een grote voorjaarsschoonmaak bij het hospice nog niet gekomen. Het door het Oranje Fonds jaarlijks georganiseerde NLdoet, waarbij vrijwilligerswerk in de schijnwerpers wordt gezet, was dan ook een uitstekende gelegenheid voor een grondige poetsbeurt. Jong en oud, en alles daartussen, zette zich volop in om het hospice na een ochtend van hard werken weer ‘als nieuw’ voor de dag te laten komen. Na een verdiende kop koffie en lunch kon iedereen terugkijken op een zeer geslaagde actie, in de wetenschap dat een grote bijdrage geleverd was aan het thema ‘#jijdoetertoe’.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Hospice Het Vliethuys.
Bijschrift foto: na de werkzaamheden en voor de welverdiende lunch was er even gelegenheid voor een foto van de deelnemers aan NLdoet bij Hospice Het Vliethuys.