In een tijdperk waarin onze levens steeds drukker worden en het steeds moeilijker wordt om tijd vrij te maken voor lichaamsbeweging, komt QR-FIT als een verfrissende en laagdrempelige oplossing.

Dit innovatieve beweegplatform heeft als doel om inwoners te inspireren en aan te moedigen om actiever te worden door middel van gratis te gebruiken beweegroutes, een gebruiksvriendelijke app met leuke functionaliteiten en een betrokken community. De beweegroute in Voorburg staat altijd klaar om gebruikt te worden. Er is ook een route in Leidschendam.

Wandelen wordt interactief
QR-FIT verandert je dagelijkse wandeling in een interactieve en boeiende ervaring. Het concept is simpel, maar doeltreffend: tijdens je wandeling scan je de QR-codes op de palen en ontvang je oefeningen afgestemd op jouw niveau. Dit betekent dat ongeacht je huidige conditie, QR-FIT voor jou geschikt is. Het is een eenvoudige manier om aan de beweegrichtlijnen te voldoen zonder extra kosten of tijdsinvestering. En dat in je eigen omgeving.

De voordelen van QR-FIT
QR-FIT biedt talloze voordelen voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn serieus neemt.

Altijd toegankelijk: De beweegroutes van QR-FIT zijn altijd gratis toegankelijk. Je hebt geen lidmaatschap of apparatuur nodig om van dit platform gebruik te maken.

Interactieve app: De QR-FIT app is niet alleen een tool om QR-codes te scannen, maar biedt ook tal van andere functies. Je kunt teams vormen, je eigen routes tekenen en je vooruitgang bijhouden ten opzichte van de beweegrichtlijnen.

Variatie in oefeningen: De oefeningen achter de QR-codes veranderen dagelijks, waardoor elke wandeling een nieuwe uitdaging wordt. Er is ook speciaal aanbod voor senioren.

Gemeenschap en motivatie: QR-FIT heeft een actieve community van coaches en gebruikers die elkaar aanmoedigen en inspireren. Samen met anderen bewegen motiveert en maakt het proces leuker.

Blijvende aandacht voor gezondheid
Een van de grootste uitdagingen bij het bevorderen van een gezondere levensstijl is het behouden van de motivatie. QR-FIT biedt een duurzame oplossing door het aantrekkelijk te maken om regelmatig te bewegen. Met de app, de variatie in oefeningen en de ondersteuning van de community, blijf je gemotiveerd om je gezondheidsdoelen na te streven.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint met je fitnessreis, QR-FIT is er voor jou. Het maakt niet uit waar je woont, wat je leeftijd is of wat je fitnessniveau is. QR-FIT is er om je te helpen een actiever en gezonder leven te leiden. Dus trek je wandelschoenen aan, download de gratis QR-FIT app en ontdek de voordelen. Jouw weg naar een gezonder leven begint hier!


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SenW.
Foto: Wilfried van den Eijnden, Wilfried4foto.