Zaterdag 25 mei zijn er drie winkels geopend in het Huygenskwartier in de Herenstraat Voorburg in aanwezigheid van Jan van Zanen en Astrid van Eekelen. 


Het zijn de winkels 'Ambiance et plus', een accessoire winkel, 'Orfevre', een edelsmederij en 'Sientje' van modeontwerpster Sientje. 

Sientje van t, Veer wilde eerst een winkeltje in Scheveningen beginnen en had daar burgemeester Jan van Zanen van Den Haag voor uitgenodigd. Dat ging niet door, want ze kreeg een winkelpand in de Herenstraat in Voorburg. Toch heeft ze de burgemeester uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van de 3 winkels in de Herenstraat in Voorburg. De opening werd verricht door wethouder Astrid van Eekelen, die het lint doorknipte onder toezicht van burgemeester Jan van Zanen en modeontwerpster Sientje. 

Na het doorknippen van het lint werd er een wijntje geschonken, om gezamenlijk te proosten op de 3 nieuwe winkels. Alle 3 winkels werden persoonlijk gefeliciteerd door wethouder Astrid van Eekelen van Leidschendam-Voorburg en door de burgemeester van Den Haag Jan van Zanen.


Bron: Ap de Heus
Door: Lisette Remmerswaal



Atelier Sientje
Ambiance et Plus
Orfevre en Jan van Zanen