Het was gezellig druk met vele kraampjes op deze derde festivaldag, met onder andere Buurman & Buurman, Steven Kazan en de Pasar Siang Kecil.

Er was in de middag veel te doen voor de kinderen; knutseltafels, waar ze lekker konden knutselen en zich konden laten schminken. In de middag was er grote drukte bij Buurman & Buurman de klusjesmannen.

Daarna waren 2 danseressen op het podium die alle kinderen lieten dansen wat ze geweldig vonden, en er mochten zelfs ook kinderen op het podium komen om mee te dansen met de danseressen. Steven Kazan kwam ook zijn goochelkunsten laten zien, waar de kinderen verbluffend naar keken.

In de Franse Kerkstraat kon men Bingo spelen en was ook een bandje die voor veel sfeer en gezelligheid zorgden. Op het Stationsplein was in de middag ook de Pasar Siang Kecil waar het heel druk was en waar heerlijke Indonesische gerechte waren en er was ook geweldige muziek, die voor de gezelligheid en sfeer zorgden. Ook danseressen in mooie traditionele kleding die hun mooie danskunsten liet zien aan het publiek.

Een zéér geslaagd festival A Walk Downtown 2024, waarvoor dank aan alle organisatoren en medewerkers! 

Buurman Buurman
Dansen met kinderen 1

Steven Kazan 1
Danseressen Indische



Tekst en foto's: Ap de Heus
Door: Lisette Remmerswaal