In september speelt Theatergroep Voorburg de komedie 'La Paloma', geschreven door Bert Edelenbos en geregisseerd door Ruud Klootwijk.

Het stuk is oorspronkelijk speciaal geschreven voor drie grote dames van het Nederlands toneel: Ingeborg Elzevier, Kitty Courbois en Sigrid Koetse. Mooie uitgewerkte rollen, maar dat is de schrijver wel toevertrouwd.

In La Paloma leven twee oudere dames een deel van het jaar in hun zomerhuisje in het bos. Weg uit die drukke en onoverzichtelijke stad. Het lijkt een vredig bestaan, maar dan verschijnt opeens de derde zus ten tonele. De zus die ze al een hele tijd niet meer gezien of gesproken hebben … Wat is de reden van haar komst? En wat zijn dat voor klusjes waar kleinzoon Daan het zo druk mee heeft? En wat doet die meneer Dongelo steeds bij Tillie? En waarom doet Bep zo graag boodschappen? En dan ook nog: is de dreigende opheffing van het huisjespark alleen maar een gerucht? En wordt de buurtbus nou wel of niet wegbezuinigd?
Er is verwarring in het eerder zo rustige park. Bent u benieuwd naar de afloop? Dan bent u van harte welkom!

Voorstellingsdata: 6, 8, 14, 15, 20, 28 en 29 september. De voorstelling begint om 20.15 uur, op zondagen 14.15 uur.

De voorstelling wordt gespeeld in het Amco-theater (naast het Ludens theater), Burgemeester Feithplein 97, Voorburg. Kaarten te bestellen op www.theatergroepvoorburg.nl of telefonisch: 070 - 3 36 01 36.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Theatergroep Voorburg