Er komt een bijzondere "Earth & Fire Jerney Kaagman Fanclubdag", die maar liefst 36 jaar op zich heeft laten wachten.

De naam "Fanclubdag" dekt de lading echter niet meer, want het is een zeer gevarieerd en uniek programma geworden. Veel bekende Nederlanders met directe raakvlakken naar Earth & Fire of Jerney hebben spontaan "Ja, natuurlijk kom ik" gezegd. Er zullen zelfs zeer bijzondere momenten plaatsvinden die meer dan het vermelden waard zijn. Dit alles is nog nooit eerder gedaan. Ik dacht: ik doe het gewoon, want ik gun iedere fan een fantastische dag die ze nooit meer zullen vergeten en die uiterst belangrijke doelen heeft.

En dat gaat allemaal gebeuren op 10 november 2024 op een fantastische centrale locatie: Azotod in De Meern, Utrecht. Het evenement vindt plaats op een tijdstip dat iedereen nog normaal naar huis kan reizen, met zitplaatsen beschikbaar en een mega groot LED-scherm op het podium dat zeer functioneel ingezet zal worden.

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende link: [Tickets rechtstreeks](https://azotod.stager.co/web/tickets/111423941).
**Early Bird**: €17,50 per persoon t/m 20-10-2024, inclusief een gratis Nostalgie Gift Bag met daarin een tas vol nostalgie: Jerney’s favoriete chocolade, reprints van niet meer verkrijgbare posters/stickers, een magazine van alle deelnemers en informatie over hoe te doneren aan ParkinsonNL.
**Vanaf 21-10-2024**: €19,75 per persoon (indien niet al uitverkocht).

De meest actuele informatie over dit event vindt je hier: https://m.facebook.com/groups/earthandfirejerneykaagmanfanclub .


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht organisator Ronald Platier.
Foto: Jerney Kaagman.

IMG 0916