Sinds enkele jaren richt Rotary Voorburg zich met name op jeugd en duurzaamheid.

De laatste activiteit, het beschilderen van olifantenbeeldjes resulteerde in een bijdrage van €1150 aan een project van Rotary Hilversum International dat ook beide doelen heeft.
Dit jaar bestaat de stad Hilversum 600 jaar en Rotary Hilversum International draagt bij aan de feestvreugde door de wereldberoemde Elephant Parade naar deze stad te halen. De Elephant Parade is een internationale expositie met kleurrijke beelden van baby-olifanten die al te zien is geweest in onder andere Tokio en Londen.

Rotary Hilversum zamelt voor deze gelegenheid geld in voor de bescherming van Aziatische olifanten én voor de stichting Philanthropy Connections, die zich inzet voor onder meer onderwijs voor kinderen in het grensgebied van Thailand, Cambodja en Birma.
Voorzitter Tammy Brazzoli: “We zijn heel dankbaar voor de steun van Rotary Voorburg voor onze Elephant Parade. Rotary Voorburg toont zo dat er ook magie van Rotary te vinden is in samenwerkingen over club- en districtsgrenzen heen”.

Meer informatie over deze actie zie:
https://www.rotary.nl/hilversuminternational/

of bestel de artbox om zelf een beeldje te beschilderen of een uniek beschilderd beeldje (beide €50) via onderstaand formulier:
Uniek beschilderde olifant of art box

Rotary Voorburg heeft ruim 40 leden en komt om de week op donderdag van 18h tot 20h bij elkaar.
Wil je ons komen versterken neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Rotary Voorburg.
Fotograaf: Gemma Breedijk.