In Voorburg hebben twee mannen begin dit jaar zijspiegels van meerdere BMW's gestolen op de Vlietoevers, Watertorenlaan, Van Pabstlaan en Rodelaan.

Camerabeelden van de verdachten zijn deze week getoond in het opsporingsprogramma Team West van mediapartner Omroep West. 

In de vroege ochtend van donderdag 8 februari fietsen de twee door Voorburg. De beste beelden zijn gemaakt op de Van Pabstlaan. Een camera in een andere auto heeft duidelijk vastgelegd hoe de mannen te werk gaan. 

Ze werken snel en geraffineerd en weten precies hoe ze de spiegels uit de behuizing moeten halen. Ze slaan alleen toe bij BMW's en werken ieder aan een kant van de auto.

Ook in de Watertorenlaan, de Vlietoevers en de Rodelaan zijn autospiegels gestolen. Eén van hen draagt een donkere jas en een lichte broek. Hij heeft fietstassen achterop zijn fiets. De ander is gekleed in een lichte jas en een donkere broek. Deze man heeft zijn gezicht deels bedekt.

Politie zoekt getuigen
Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

diefstallen voorburg combi politie
diefstallen voorburg politiefoto
diefstallen voorburg videostill politie

Door: Karin van der Spek
Bron: Team West/mediapartner Omroep West
Foto's: politie.nl