Zaterdag 18 mei 2024 de dag dat vrouwen 1 kampioen kon worden in de tweede klasse c .

IFC is de ploeg waar uit 2-2 tegen werd gespeeld, had deze dag niks te vertellen in Voorburg. Vanaf de eerste minuut een geconcentreerd Vrouwen 1 en de jacht op doelpunten was ingezet. Met mooi combinatie voetbal werden er kansen gecreëerd en in minuut 15 was het al raak. Na een mooie steekbal van Eline Hoogteijling op de diepgaande Dafhna Geels en de goal ontplofte Voorburg, want het was druk op Sportpark het Loo met 600 honderd mensen langs het veld. De dik verdiende 1-0.

De dames uit Voorburg bleven IFC afjagen en had steeds snel de bal en combineerde er rustig op los. Na de rust was de wedstrijd snel beslist; Ginger Wouters passeerde aan de rechterkant 3 dames, ze speelde de bal door diverse dames en Taria Doornkamp scoorde met de meer dan terechte 2-0 in de 55ste minuut.

Forum Sport vrouwen 1 was los en creëerde kans op kans, daar waar IFC de gehele wedstrijd niets creëerde en Dominique Vermeulen een rustige middag had in haar doel. In de 73ste minuut een vrijetrap, vlakbij de cornervlag, krulde Roxxane Vissers de bal in de verste hoek en de 3-0 stond op het scorebord. In de 94ste minuut floot de uitstekende scheidsrechter in een sportieve wedstrijd voor het einde en was het één groot feest op het veld.

Wethouder Astrid van Eekelen was ook aanwezig om de dames te feliciteren met de Kampioenschap en alle speelsters kregen een mooie bos bloemen uitgereikt. De Kampioenschaal en de medailles werden uitgereikt door de KNVB. Het was één groot feest op het veld met allemaal juichende mensen. Vrouwen 1 ging samen op de foto met Heren 1, die vorige week kampioen waren geworden. Dat was uniek 2 eerste teams die allebei kampioen geworden zijn in hetzelfde jaar. Dat word een groot feest op de familiedag die in juni komt om ze nog eens te eren. De supporters gingen ook nog met het dameselftal op de foto, waarna een groot feest volgde met een DJ waar gedanst en gesprongen werd.