Beachvolleybalvelden aan de Groene Zoom geopend.

Sportpark de Groene Zoom is sinds kort een nieuwe sport rijker: er kan nu ook beachvolleybal worden gespeeld. Volleybalvereniging Volevo beheert de vier beachvolleybalvelden die door de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn aangelegd. De velden liggen naast Monkeytown, pal achter het nieuwe rugbyveld van de Voorburgse Rugby Club (VRC).

Op maandag 20 mei is het beachvolleybal seizoen officieel geopend met een gezellig toernooi georganiseerd door dames 1 en heren 6 van Volevo.

"Iedereen die wil beachvolleyballen is welkom en daarvoor hoef je geen lid van Volevo te zijn benadrukt Sofie Walterbos bestuurslid Beach van Volevo.
Een veld huren kan via onze website https://volevo.nl/volevo-beach. Voor niet-leden is er nu zelfs een speciaal actie tarief waarbij je voor slechts 80 euro per persoon het hele seizoen kunt huren. Uiteraard is ook losse veldhuur mogelijk. Beachvolleybal wordt steeds populairder en wij hopen dat de velden ook in onze gemeente veel gebruikt gaan worden. Laat de zomer maar beginnen", aldus Walterbos.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Volevo.
Tekst: Marjolein van den Dries
Foto’s van het openingstoernooi op Volevo Beach. Fotograaf: Nikki Vroom, Tjiez.

volevobeach tjiez 1
volevobeach tjiez 15