Van het samen voetballen in het ouder-kind toernooi tot aan het bezoeken van een wedstrijd van ADO Den Haag.

De jeugd van voetbalvereniging SEV heeft een actief voorjaar achter de rug. En dan moet de afsluitende jeugd-BBQ nog komen!
Het actieve voorjaar begon in april toen meer dan 100 jeugdleden en begeleiders hun longen uit hun lijf schreeuwden om ADO aan te moedigen in het stadion. Kort daarop stond het eigen SEV Hemelvaarttoernooi op het programma. Tientallen teams uit de brede regio kwamen naar de Kastelenring voor een zonnige confrontatie.

Voor elk deelnemende team was er een mooie beker om mee te nemen naar huis en voor iedereen natuurlijk een vaantje voor aan de muur. Tijdens de avondwandel4daagse vorige week was de woensdag veranderd in SEV-dag. Tussen de deelnemers waren overal de groene SEV-tenues te zien.

Ouder-kind toernooi een succes
Zaterdag 1 juni stond het ouder-kind toernooi op het programma. In 4 poules gingen samengestelde teams van volwassenen en kinderen de strijd aan met elkaar. Gezien de sprintjes, aannames, schitterende schijnbewegingen en doelpunten moet dit wel tot flink wat spierpijn hebben geleid bij vooral de volwassen deelnemers aan het toernooi. Tussen de wedstrijden door en na afloop konden de kinderen zich nog extra uitleven op de stormbaan die was neergezet.

Later deze maand wordt er in de kantine nog gezamenlijk gejuicht voor Oranje tijdens Polen – Nederland en begin juli sluit de jeugd het seizoen af met de inmiddels traditionele BBQ. Iedereen is welkom om lid te worden van SEV en deel te nemen aan de activiteiten. Ze hebben geen wachtlijst, dus er kan direct lekker worden gevoetbald.

Vriendjestraining
Op maandag 17 juni houdt SEV een Vriendjestraining voor meiden en jongens tussen de 5 en 13 jaar oud. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe vereniging, of nog nooit op voetbal hebt gezeten; iedereen is welkom. De training start om 17:00 uur (zorg dat je er al eerder bent). Om 18:00 uur sluiten we het gezamenlijk af. En mocht je niet mee kunnen met een vriendje, dan ben je natuurlijk alsnog gewoon welkom!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoek ook de website www.sev-voetbal.nl voor updates en aanvullende details.

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SEV

SEV Grote Clubactie Xavi en Jan Luca
SEV Hemelvaarttoernooi 2
SEV Ouder kind toernooi 4
SEV Ouder kind toernooi 5
SEV Ouder kind toernooi 6
SEV wandel4daagse 2