Forum Sport heeft op woensdag 5 juni met grote trots haar 25-jarig jubileum gevierd en bedankt hierbij Stichting Vlietwensen voor hun subsidie.

Deze subsidie heetf deze bijzondere receptie mogelijk gemaakt. Dankzij de financiële ondersteuning van Stichting Vlietwensen heeft Forum Sport een geslaagde bijeenkomst georganiseerd om de banden tussen de vereniging, haar buren en sociale partners te versterken.

De receptie bracht vertegenwoordigers samen van sociale partners zoals de gemeente Leidschendam-Voorburg, Echt Nederlands (inburgering voor statushouders), en Sport en Welzijn. Ook waren sponsoren, buren, ereleden, leden van verdienste, medegebruikers van het complex, andere voetbalverenigingen en natuurlijk ook de KNVB aanwezig.

Deze gelegenheid bood Forum Sport de kans om dankbaarheid te uiten aan al deze groepen die van onschatbare waarde zijn om de maatschappelijke functie, die Forum Sport hoog in het vaandel heeft staan, te onderstrepen. Met de steun van Stichting Vlietwensen heeft Forum Sport niet alleen het jubileum kunnen vieren tijdens de receptie, maar zijn ook de banden binnen de gemeenschap versterkt.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Forum Sport.