Basketballvereniging CobraNova is verheugd om aan te kondigen dat Thijs van Schijndel is aangesteld als de nieuwe voorzitter van de vereniging.

Thijs volgt hiermee Tanja Stoetzer op, die na een succesvolle termijn van drie jaar haar functie neerlegt.

Thijs van Schijndel brengt een schat aan ervaring en enthousiasme mee naar zijn nieuwe rol en is Thijs vastbesloten om de groei en ontwikkeling van CobraNova voort te zetten. 'Ik ben enorm vereerd om de rol van voorzitter op me te nemen en deel uit te maken van deze geweldige vereniging', zegt Thijs van Schijndel. 'Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het bestuur, de coaches, de spelers en alle vrijwilligers om van CobraNova een nog sterkere en hechtere gemeenschap te maken'. 

Onder leiding van Thijs zal CobraNova blijven streven naar het bieden van hoogwaardige trainingsprogramma's, het bevorderen van veilig sportklimaat en het versterken van de band met de lokale gemeenschap.

Het bestuur van CobraNova bedankt Tanja voor haar toewijding en inzet gedurende de afgelopen drie jaar als voorzitter. Haar leiderschap heeft de vereniging door verschillende uitdagingen geleid en de weg gebaand voor toekomstige successen.

Met Thijs van Schijndel aan het roer kijkt CobraNova met vertrouwen uit naar de toekomst.


Bron: CobraNova
Foto: Ter illustratie

Door: Lisette Remmerswaal