Na de overwinning van Forum Sport tegen RVVH op zaterdag 7 September 2024 is er een speler en pupil van de week gekozen.

Speler van de week is Jesse de Graaf en Ruben Dingjan was de gelukkige om pupil van de week te zijn. Beiden werden gehuldigd in de bestuurskamer door Mario Siebers.

Bij de competitiewedstrijd in de 4e divisie B van Forum Sport – RVVH zat Ruben als het ware op de eerste rij om alles rondom de wedstrijd mee te maken. En dat was nogal wat. De warming-up meemaken, de bespreking, in de dug-out zitten, juichen en nagenieten.

En oh ja, ook wel spannend, voor heel veel toeschouwers vanaf de middenstip naar de keeper van RVVH dribbelen en dan scoren. Het ging je allemaal goed af. Je had het geluk Ruben, dat het voor Forum Sport een topmiddag werd met een 2-0 overwinning.

Na afloop van de wedstrijd werd je met je ouders in een overvolle en erg warme bestuurskamer ontvangen en nog eens toegesproken door onze “voice van Forum Sport” Mario Siebers die jou de bal, het vaantje en een toegangskaart voor het karten gaf. Ruben mocht zelf de “man of the match” Jesse de Graaf een cadeaucheque van Sport 2000 in Voorburg geven.

Jesse speelde zaterdag weer een puike wedstrijd. Was hij vorig seizoen nog veel te zien als linkervleugelverdediger, nu speelt hij al een paar weken als aanvaller bij het 1e mannen elftal van Forum Sport. En dat doet hij goed. Ook zaterdag was hij weer belangrijk met een assist en een doelpunt! Zijn 4e alweer dit seizoen.


Forum Sport Speler en jeugdspeler van de week 1
Tekst: Forum Sport - Jean Nederlof
Foto's: Ap de Heus maakte mooie foto's van de twee toppers van Forum Sport
Door: Lisette Remmerswaal