Basketbalvereniging CobraNova is trots om aan te kondigen dat Helpside Audit & Risk de nieuwe hoofdsponsor wordt per ingang van het aankomende seizoen.

Voorzitter Thijs van Schijndel: "Deze samenwerking markeert een stap voorwaarts voor de club.". Oprichter en eigenaar van Helpside Audit & Risk Rishi Djairam: " Als basketballiefhebber ben ik trots om als hoofdsponsor bij te dragen aan de teamgeest, discipline en het succes van de club."

Dankzij de nieuwe steun van Helpside Audit & Risk kan CobraNova verder investeren in de ontwikkeling van haar faciliteiten, trainingen en evenementen. Als onderdeel van deze overeenkomst dragen de landelijk spelende teams voortaan de naam Helpside CobraNova, en zal Helpside Audit & Risk zichtbaar zijn op de warmloopshirts van al onze hoogst spelende.

Voorzitter Thijs van Schijndel en hoofdsponsor Rishi Djairam benadrukken het belang van deze lokale samenwerking: "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking tussen CobraNova en Helpside Audit & Risk. De steun van Helpside Audit & Risk stelt CobraNova in staat om haar ambities waar te maken en haar leden de best mogelijke omgeving te bieden om zich te ontwikkelen. "We hopen dat meer lokale ondernemers betrokkenheid zullen tonen met onze vereniging."


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht CobraNova.