Na de spannende wedstrijd van zaterdag 28 september van Forum Sport tegen LRC is er een speler en pupil van de week gekozen.

Afgelopen zaterdag bij de wedstrijd Forum Sport – LRC was Julius Tuinenga pupil van de week. Julius is een talentvolle voetballer en speelt in de JO 11-2. Meestal centraal in het midden, maar soms ook centraal achterin. En dat kon je gelijk zien toen Julius voor aanvang van de wedstrijd alleen op de keeper van LRC afging. Volledige controle over de bal, snelle dribbel en ter hoogte van de penaltystip schoof hij de bal achter de LRC doelman.

Daarna kon Julius de wedstrijd vanuit de dug-out bekijken en zag- en voelde hij hoe spannend de wedstrijd was. Het bleef 0-0 en Forum Sport was blij met de punt. Na afloop in de bestuurskamer was Julius samen met zijn vader die inmiddels ook al weer 5 jaar trainer-coach in de jeugd is.

Julius ontving de gebruikelijke cadeaus van Mario Siebers en was zo op het oog het meest blij met de speciale bal die hij kreeg.

Ook mocht Julius de cheque van Sport 2000 Voorburg voor de “man of the match” uitreiken aan Petter van Pruijssen de keeper van het 1e die ook volgens Julius de prijs echt verdiende. Petter was de gehele wedstrijd een rots in de brandig en was belangrijk bij het stoppen van de penalty 6 minuten voor tijd. 

De twee uiterst tevreden spelers, Julius en Petter, werden door Ap de Heus op de foto gezet. Beide spelers kregen een groot applaus in de bestuurskamer!

Bron: Forum Sport - Jean Nederlof
Foto: Ap de Heus
Door: Lisette Remmerswaal