Op zondag 13 juni wordt van het familieprogramma Kakafonie aflevering 1500 uitgezonden. Althans bij Midvliet FM. Voordat Kakafonie bij Midvliet terechtkwam, is het eerder uitgezonden bij de voormalige ziekenomroep Phoenix en bij de voormalige Haagse omroep Lokatel. 1e uur
2e uur

Op zondag 12 september 1993 werd bij Midvliet FM de allereerste uitzending van Kakafonie uitgezonden. Toen nog tussen twee en vier uur in de middag en met meerdere presentatoren en een aparte technicus. Sinds halverwege het eerste decennium van deze eeuw is Kakafonie te beluisteren tussen twaalf en twee uur op zondagmiddag en is Peter van der Aar de programmamaker. Hij is presentator annex technicus, regisseur, muzieksamensteller en redactie.

Kakafonie is een itemprogramma. In de loop der jaren zijn er diverse onderdelen verdwenen en andere bijgekomen. Wat al die jaren gebleven is, zijn het Beatles-item (een nummer van The Beatles, gevolgd door hetzelfde nummer vertolkt door een andere artiest) en gesprekken met gasten, vaak lokale, regionale of landelijke artiesten.
Artiesten komen graag langs bij Midvliet; er is vaak een wachtlijst van meer dan zes weken. Wie nu langs wil komen, kan pas in augustus terecht.