[Afl-884] Popcorncorner 25 juli

Chat mee tijdens de uitzending van de Popcorncorner zie de directe link hieronder :
Midvlet FM 107.2
Op Ziggo Digitaal radio kanaal 916 en KPN 1189 in de Haagse regio.
Naar de rest van de wereld via: www.vrocketradio.nl en www.midvliet.nl

1e uur
2e uur
884A 7e Aflevering van de Summerpopcorn Serie 2021 Samenstelling Paul van de Casteele (Instrumetals)
Art Adams Hangout
Al Kent Ooh pretty lady
Billy May Tabu
Andre Brasseur December
Bill Dogget Ding dong
Billy Larkin and the Delegates Tarantula
Andrew Oldman You better move on
Billy Graham East 24th avenue
Ann Robinson I like to do it
B. Aston & his group Apache
Andy Lewis One by one
B. Leighton Lawrence of Arabia
Alberto Pizzigoni Il mondo di Suzie wong
Balsara and his singing sitars Puppet on a string
Al Kent You’ve gotta pay the price
Al Grey and his orchestra i Lilly’s here
Bobby Darin Beachcomber
Ann Flemming Jive time baby
Beastie Boys Song for junior
Alan Lorber Dance Romeo dance
Alexis Komer Watermelon man

884B 8e Aflevering van de Summerpopcorn Serie 2021 Samenstelling Rober en Hanny
Dottie and Millie Talkin' About My Baby
Baby Washington Leave Me Alone
Bobby Darin I'll Be There
Nana Mouskouri L 'Eau Qui Dort
Richard Antony Avec une Poigneé de Terre
Lucky Blondo Trop Sage Pour Aimer
Joanie Sommers Don`t Pity Me
The J with Jamies Yoshiko
Gene Stridel Let Her Go
Freddy Darian Another Show Another Town
Dodie Stevens Too Young
The Colman Brothers inst El Nîno
Tom Jones If He Should Ever Leave You
Peggy March Losin' My Tough
James Darren Punch And Judy
Smokey Robinson If Your Mother Only Knew
Timy Yuro It`ll Never Be Over For Me
Barbara Redd I'll Be All Alone
Larry Trider Carbon Copy
Ronnie Douglas You`ll Come Back
Barbara Lewis If You Love Her
Darlene Love (He`s A) Quiet Guy
The Fantabulous Striings Baby Don't Go