Na de tweede actiedag voor Sintvoorieder1 is de tussenstand voor de inzamelactie van Omroep West en 12 lokale omroepen maar liefst 18.903 cadeaus.

Nog tot en met vrijdag 24 november staan de omroepen (met name de radiozenders daarvan) in het teken van de actieweek Sintvoorieder1. Samen met de luisteraars is het doel om 50.000 cadeaus in te zamelen! 

Ook bij Midvliet was de eerste actiedag succesvol. De studio van Midvliet loopt al aardig vol met gedoneerde cadeaus. Het Sint Maartenscollege in Voorburg heeft maar liefst 2000 cadeaus ingezameld voor het goede doel, en ook de andere inleverpunten worden druk bezocht. 

In 2022 werd ook actie gevoerd, maar met minder omroepen. De eindstand kwam toen uit op het ongelofelijke aantal van 47.459 cadeaus. Dan moeten we dit jaar met meer omroepen én jullie hulp die 50.000 cadeaus toch kunnen halen? 

Help mee en kom ook doneren! Dat kan maandag t/m vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur in de studio van Midvliet aan de Damlaan 35a in Leidschendam of bij een van onze inleverpartners.

Kijk op de actiepagina van Midvliet voor meer informatie over de actie en de inleverpunten in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. 


Door: Karin van der Spek 
Foto: Den Haag FM