Wat een heerlijk vooruitzicht bij Podium Aan Zee naar zaterdag 16 december: een energieke rauwe mix van Folk, Americana, Country, Bluegrass en Rock van de band Sunfire!

Voor velen misschien wel het best bewaarde muzikale geheim van Nederland tot nu toe, want Sunfire heeft de afgelopen tijd aardig furore gemaakt door heel Europa. En de band heeft daarbij letterlijk en figuurlijk heel wat stof doen opwaaien.

TICKETS SUNFIRE

Sunfire maakt eigen en vernieuwende muziek in Western Folk stijl. De songs zijn voornamelijk uptempo en worden afgewisseld met meeslepende verhalen. Live is Sunfire een beleving apart en een lust voor het oog en oor, geheel gekleed volgens de laatste westernmode anno negentiende eeuw. Naast de optredens in poppodia en op Europese festivals gaat Sunfire ongetwijfeld ook de theaters veroveren met het muzikale spektakel ‘Tales of the Old West’.

The Devil's Drink
Sunfire heeft op 17 november een nieuw album uitgebracht, ‘The Devil’s Drink’, vergezeld van een videoclip van de derde track op het album Jolene. Daarnaast vond de dag later de première plaats van hun spiksplinternieuwe theaterproductie in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg. De eerste reacties zijn lovend, en het album wordt goed beluisterd.
Sunfire is: Satria Karsono (lead vocals, banjo, guitar en nieuwbakken Scheveninger), Sophie Zaaijer (violin, vocals), Berend de Vries (guitar, vocals), Jeroen van Leeuwen (drums, vocals) and Michel Beeckman (bass, vocals).

Sunfire
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen
Deuren open: 20.00 uur
Start show: 20:30 uur
Kaarten: €16,- p.p.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Podium aan Zee.

Sunfire
                                                                Sunfire