Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff roept kinderen op om haar te helpen.

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op zoek naar enthousiaste LEGO®-fans tussen de 5 en 10 jaar oud uit Leidschendam-Voorburg. Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff stelt een exclusieve Kids Crew samen om haar te helpen andere kinderen te inspireren tot creatief bouwen met LEGO®. Daarnaast worden Kids Crew-leden uitgenodigd voor exclusieve evenementen in de attractie en mogen zij de Master Model Builder assisteren bij bouwopdrachten. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew.

Aanmelden kan tot woensdag 17 januari 2024 door het insturen van een video over een eigen LEGO®-meesterwerk. Op 31 januari 2024 vindt de Kids Crew-selectiedag plaats, waarbij 10 geselecteerde kleine bouwers onder begeleiding van Jamie-Lee verschillende bouwopdrachten uitvoeren om te laten zien wat zij kunnen. Aan het einde van de dag wordt bekendgemaakt welke 5 kinderen onderdeel zullen uitmaken van de Kids Crew van 2024. Voor meer informatie en aanmelden zie: website.

Jamie-Lee Verhoeff, Master Model Builder LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen: “Als Master Model Builder is het mijn rol om de kleine bouwers van morgen te inspireren om geweldige LEGO®-creaties te bouwen. Ik kan hierbij de creativiteit en hulp van jonge LEGO®-fans goed gebruiken, wat leuke en inspirerende interacties oplevert. Daarnaast spreken zij de taal van hun leeftijdsgenootjes en kunnen we samen de attractie nog aantrekkelijker maken. Wij hechten namelijk veel waarde aan dat de attractie inbreng krijgt vanuit de doelgroep: de kinderen zelf. Samen kunnen we onze verbeelding laten spreken, plezier hebben en leren. Ik roep dan ook alle LEGO®-fans in de leeftijd van 5 tot 10 jaar op om zich aan te melden voor dit exclusieve team!”

Aanmeldprocedure
Ouders kunnen hun kinderen aanmelden tot en met woensdag 17 januari 2024 via de website van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Hier kunnen zij een aanmeldformulier invullen en wordt hen gevraagd een video van 30 seconde te delen waarin de kleine bouwer zichzelf voorstelt, uitlegt waarom diegene lid wil worden van de Kids Crew en een zelfgemaakte LEGO®-creatie laat zien. Kinderen die in aanmerking komen voor de Kids Crew zijn tussen de 5 en 10 jaar oud en echte LEGO®-liefhebbers, die graag leuke bouwwerken maken. Daarnaast is het van belang dat de betreffende kinderen op woensdag 31 januari beschikbaar zijn. Op die dag vindt de selectiedag plaats bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, waarbij de kinderen onder begeleiding van Master Model Builder Jamie-Lee Verhoeff verschillende creaties gaan bouwen.

Over LEGOLAND® Discovery Centre
LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voorminstens 2 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. Ga voor meer informatie naar www.legolanddiscoverycentre.nl.

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht  Smith Communicatie.

Legoland zoek kinderen uit Vb 2