Fotoclub Rijswijk exposeert tot eind februari in de Bibliotheek Ypenburg, Schrabber 8, Den Haag.

De tentoonstelling is een samenwerking met drie andere fotoclubs uit de regio waarmee Fotoclub Rijswijk jaarlijks meerdere activiteiten organiseert voor de leden.
Fotoclub Rijswijk, De Leidschenveense Fotoclub, Fotoclub Diafragma, en Fotokring Leidschendam-Voorburg werken al jaren samen bij het organiseren van verschillende activiteiten. Zo worden er vooraanstaande fotografen uitgenodigd hun fotowerk te presenteren. Ook wordt er jaarlijks een thema gekozen dat alle vier de clubs in hun programma opnemen.

Naast de tijdelijke tentoonstelling in de bibliotheek heeft Fotoclub Rijswijk ook een permanente tentoonstelling in Florence – Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Op de begane grond hangen in 2 gangen foto’s van leden van de club. Ieder halfjaar wordt de helft van de foto’s vervangen.
Fotoclub Rijswijk beschikt over een clubruimte in het Havenkwartier in Rijswijk.

De wekelijkse clubavonden zijn in de periode van september tot juni op de vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op deze avonden worden door leden meegebrachte (digitale)foto’s stuk voor stuk door een lid van de club ingeleid en gezamenlijk besproken. Er worden geen onderlinge wedstrijden gehouden.
Wil je meer informatie over de club, of wil je geheel vrijblijvend enkele clubavonden bijwonen “om de sfeer te proeven”? Stuur een e-mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie zie de website http://fotoclubrijswijk.nl.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Fotoclub Rijswijk.

Fotoclub rijswijk