MKB’ers uit Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Westland kwamen dinsdag 6 februari bij elkaar voor het eerste MKB regio event voor ondernemers.

Het event was volgens MKB Leidschendam-Voorburg een krachtig moment vol inspiratie en ondernemerschap. 

Voor het eerst organiseerden de MKB-afdelingen van Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Westland een gezamenlijk event. De drie afdelingen werken al enige tijd samen, maar hebben een intensievere samenwerking op het oog. Het organiseren van een gezamenlijke bijeenkomst sluit aan bij die ontwikkeling.

Tijdens het event kwamen onder meer de burgemeesters van Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Westland aan het woord. Burgemeesters Vroom, Van Zanen en Arends benadrukten de kracht van de regio. Het MKB is goed voor 99% van de economische en maatschappelijke activiteiten in Nederland. Het MKB is de norm en de regel; niet de uitzondering. Het MKB laat zich daarom niet beperken door regelgeving van de politiek, die bedoeld is voor de 1% grote bedrijven.  Jacco Vonhof, voorman van MKB Nederland, benadrukte dat het MKB gewoon blijft doen waar men goed in is: ondernemen.

Door: Karin van der Spek
Bron: MKB Leidschendam-Voorburg
Foto: v.l.n.r.  Burgemeesters Van Zanen (Den Haag), Vroom (Leidschendam-Voorburg) en Arends (Westland)