Waar kun je van genieten bij Podium Aan Zee wanneer de lente in de lucht hangt?

De Scheveningse Cover Night, met Holy Bodies, Haags Plagiaat en The Big Hairy op zaterdag 16 maart is helaas uitverkocht. Maar let op: onder de lezers van dit bericht worden de laatste 2 tickets verloot! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel waarom jij hier graag bij wilt zijn.

De Kraaien en DJ Gizmo - Reef op Scheef
Met de vierde editie van SOS // Sound of Scheef op 13 april gaan Danny Oosterbaan en Podium Aan Zee Reef op Scheef! Geniet op de dansvloer van heerlijke vette oldskool/rave/classic house met living legends De Kraaien en DJ Gizmo! Achter de Weels of Steel werken ook Danny O. Charlie en Paul T. zich in ’t zweet.

Get in Sync: De Pier Scheveningen
Haal je tickets binnen voor Get in Sync, Haal je tickets binnen voor Get In Sync, een nieuw dance event op de iconische Scheveningse Pier op zaterdag 13 april! De line-up is groots, met vier bekende namen binnen de Melodic Techno aan boord: VNTM live, Beswerda, Ninsa en Cordial. Met een adembenemend uitzicht over de Noordzee en de kustlijn van Scheveningen, is de eerste editie van Get in Sync op De Pier een unieke ervaring boven de golven, met de verlichte kust als achtergrond. Meer info vind je hier.

Boulevard of Music met Rob Bolland
De voorgaande drie edities van Boulevard of Music in Podium aan Zee met het Beste uit de Symphonic Rock, de Nederpop en de Westcoastsound zijn goed aangeslagen bij het publiek. Op 30 maart staat alweer de vierde editie centraal in het hart van Scheveningen: RockBoulevard ft. Rob Boulland en Conchita Venderbosch - Blues & Rock Classics!

Jimmy Rosenberg Trio
Na het vorige snel uitverkochte en zinderende concert van deze gitaarlegende, is Podium Aan Zee er weer in geslaagd om hem naar het hart van Scheveningen te halen: de Nederlandse Gypsy Jazzvirtuoos Jimmy Rosenberg geeft op 18 mei samen met zijn trio wederom een fenomenale performance!

En verder
Zet 23 maart maar in je agenda als je zin hebt in een Poprock Night waar de vonken afvliegen. De bands Harvest Road en Alta Luna zorgen voor een gedenkwaardige live-ervaring. In samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer: De Codarts bigband, onder leiding van Ilja Reijngoud, speelt op 9 maart traditionele jazz tot flamenco, Latin en Braziliaanse muziek, en op 20 april staat zangers Francien van Tuinen (winnares Nederlands Jazz Vocalisten Concours) met haar kwartet op de planken. Zes jaar na hun eerste optreden op Scheveningen is een band bestaande uit ervaren muzikanten uit Bosnië en Herzegovina terug om een interessante en energieke mix van pop- en rockmuziek uit de Balkan te spelen: Bend no Root! Mis de kans niet om iets anders te ervaren bij Podium Aan Zee!

Ook alvast omcirkelen in de agenda: HipFest (21 juni) en Zeefest-Vlaggetjesdag (22 juni).

Met andere woorden: houd de agenda van Podium Aan Zee in de gaten!

Podium Aan Zee, Keizerstraat 58, Scheveningen.

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Podium aan Zee.
Foto: Gizmo en Bernd Gansebev.