Op zondag 24 maart zijn er twee natuurwandelingen met IVN-natuurgidsen.

‘s Ochtend in Landgoed Te Werve in Rijswijk. Dit park is bij velen nog niet bekend en het loont de moeite eens een kijkje te nemen en te genieten van al wat de lente voor ons in petto heeft.

De IVN-gidsen laten je de verschijnselen van de lente zien, want het park is bekend om zijn grote variatie aan vroege lentebloemen en stinzenplanten.
Landgoed Te Werve is met de IVN-gidsen vrij te betreden. Verzamelen bij Paviljoen Te Werve aan de Huys de Wervelaan 110 in Rijswijk. Start van de wandeling is om 10.30 uur.

’s Middags kun je met de IVN-gids meewandelen door het kleine, maar zeer waardevolle park Vreugd en Rust in Voorburg. Ook daar kondigt de lente zich in volle glorie aan.
De wandeling start om 14 uur en er wordt erzameld bij de brug tegenover hotel Central Park aan het Oosteinde 14 in Voorburg.

IVN-wandelingen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Ze duren 1 ½ tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig. De wandeling gaat altijd door. Inlichtingen bij IVN Den Haag, Rob Meyer tel. 06 20568114.
Zie ook www.ivndenhaag.nl


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht IVN.