Het Huygensfestival heeft onlangs de winnaars van de creatiewedstrijd uitgeroepen, de jongste winnaar was niemand minder dan Kaya.

Kaya is een enthousiaste bezoeker van de creatieve werkruimte van Stichting IBCE!Het hele team van Stichting IBCE is in ontzettend trots op deze opmerkelijke prestatie.

"Met een overweldigende trots en opwinding vernamen wij dat Kaya als winnaar uit de bus is gekomen in de creatiewedstrijd van het Huygensfestival. Zijn kunstwerk, met als opdracht 'dromen' en het gebruik van de levendige kleuren, heeft de jury betoverd en blijft de kijkers boeien."

De jury van het Huygensfestival ontdekte voortdurend nieuwe elementen in het werk van Kaya, waarin zijn droom blijft aanspreken. Kaya's werk werd tentoongesteld te midden van 2 andere getalenteerde kunstenaars en winnaars, waardoor hij zijn plaats in de schijnwerpers kon opeisen.

"We zijn ontzettend trots op Kaya en zijn prestatie in de creatiewedstrijd van het Huygensfestival," aldus Zeynep Killi, directeur van Stichting IBCE. "Kinderen kunnen bij ons hun creativiteit de vrije loop laten, dat een van onze kinderen dan in deze wedstrijd als winnaar uit de bus komt is fantastisch!" "Maar ik ben trots op al onze kinderen hoor, benadrukt zij nog eventjes."

Deze prijs voelt niet alleen als een prijs voor Kaya's kleurrijke schilderij, maar ook een beetje voor Stichting IBCE die kinderen iedere woensdag de ruimte geeft creativiteit de vrije loop te laten. Stichting IBCE organiseert iedere woensdag van 13.30 - 16.30 Op de woensdagmiddag kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar van 13.30 - 16.30 uur hun creativiteit volledig de vrije loop laten onder professionele begeleiding. aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T: 06 55 34 44 69


Door: Peter van der Aar.
Bron: stichting IBCE.

kaya