De Partij voor de Dieren gaat in de gemeente Leidschendam-Voorburg een werkgroep oprichten.

De politieke partij die zich inzet voor thema’s als dierenwelzijn, natuur en klimaat, wil zich voor die belangrijke onderwerpen ook hard gaan maken in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.

Oprichtingsbijeenkomst in Voorburg
De nieuwe werkgroep van de Partij voor de Dieren houdt zaterdag 28 oktober een oprichtingsbijeenkomst in de Voorhof, het bijgebouw van de Oude Kerk aan de Herenstraat in Voorburg. Voor deze bijeenkomst zijn naast leden van de PvdD, ook andere geïnteresseerden van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur.

De werkgroep stelt zichzelf daar voor en Martine van Schaik (nummer 7 op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november) is aanwezig voor een vraaggesprek. Daarnaast zal ook Isabella Wentink van voedselbos de Nehalenniatuin een lezing geven over haar lokale initiatief.

Tijdens de campagnes voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen is de Partij voor de Dieren op straat te vinden om te flyeren en om met inwoners in gesprek te gaan over de standpunten. De Partij voor de Dieren zet zich in voor een leefbare Aarde voor al haar inwoners. De partij wil het leven van de mens, dier en natuur beschermen en verbeteren. Kernthema’s zijn dierenrechten, natuur, milieu en de klimaatcrisis. Dit zijn thema’s die ook in Leidschendam-Voorburg spelen en volgens de partij van vitaal belang zijn voor inwoners.

Inwoners die willen meedenken en helpen kunnen een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door: Karin van der Spek
Bron: Partij voor de Dieren Zuid-Holland