Op een deel van de Prins Bernhardlaan in Voorburg en een deel van de Noordsingel in Leidschendam zijn werkzaamheden aan het asfalt nodig.

De Prins Bernhardlaan is vanaf de kruising met de Rodelaan in Voorburg tot aan het Hraniceplein in Leidschendam (afslag naar de N14) afgesloten:
  • Van 1 november 19:00 tot 2 november 6:00 uur
  • Van 2 november 19:00 tot 3 november 6:00 uur

Alleen als het werk langer duurt, bijvoorbeeld door weersomstandigheden, dan geldt de afsluiting ook van 3 november 19:00 tot 4 november 6:00 uur.

Wilt u vanaf de Prins Bernhardlaan naar de N14 of de Noordsingel in Leidschendam? Borden leiden u om via de Rodelaan en de Monseigneur van Steelaan. Op de website bij Wegafsluitingen vindt u een kaartje met de omleidingsroute. Houd rekening met extra reistijd.

De Noordsingel in Leidschendam is vanaf het tankstation naast de Mall tot aan het Hraniceplein (afslag naar de N14) afgesloten:

  • Van 1 november 21:00 tot 2 november 6:00 uur
  • Van 2 november 21:00 tot 3 november 6:00 uur

Alleen als het werk langer duurt door bijvoorbeeld weersomstandigheden, dan geldt de afsluiting ook van 3 november 21:00 tot 4 november 6:00 uur.

Het tankstation op de Noordsingel (naast de Mall) is tijdens de afsluiting niet bereikbaar. De inrit naar de Mall en de Banninghaege flat, en de uitrit van de Mall naar de Noordsingel (richting Voorschoten) blijven open.

Wilt u vanaf de Noordsingel naar de N14 of de Prins Bernhardlaan in Voorburg? Borden leiden u om via de Burgemeester Banninglaan, de Heuvelweg en de Monseigneur van Steelaan. Op de website bij Wegafsluitingen vindt u een kaartje met de omleidingsroute. Houd rekening met extra reistijd.

Door: Karin van der Spek
Bron: Gemeente LV