Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen. Denk je over zonnepanelen of een warmtepomp? De gemeente organiseert hiervoor een collectieve inkoopactie.

De gemeente Leidschendam-Voorburg organiseert, samen met intermediair 'Winst uit je Woning', een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen of een warmtepomp. 'Winst uit je Woning' heeft als intermediair veel ervaring op dit gebied en ontzorgt woningeigenaren tijdens het gehele aankoop- en installatieproces. Je hoeft dus niet zelf offertes te vergelijken, naar een installateur te zoeken of lang te wachten op je zonnepanelen of warmtepomp. Ze vragen ook de ISDE-subsidie vanuit het Rijk voor je aan.

Informatieavond 
Op dinsdag 16 januari om 19:30 uur organiseert 'Winst uit je Woning' speciaal voor deze inkoopactie een online informatieavond. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de inkoopactie, zonnepanelen en warmtepompen, en financieringsmogelijkheden. Je kunt bovendien al je vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning. Inschrijven kan via de website van Winst uit je woning. Na aanmelding ontvang je per email een link waarmee je de informatieavond kan bijwonen.

Bekijk of je zonnepanelen en/of een warmtepomp interessant vindt en bezoek de informatieavond op dinsdag 16 januari of meld je direct aan voor de inkoopactie. Dit kan tot en met 3 maart 2024. Je kunt tijdens deze actie zonnepanelen en een warmtepomp aanschaffen. 

Aanmelden kan via winstuitjewoning.nl/leidschendam-voorburg/inkoopactie.

Door: Karin van der Spek
Bron: gemeente LV
Foto: Stockfoto via Pixabay