Dagorkest Vlietstreek (onderdeel van Muziekvereniging St. Caecilia Voorburg) zoekt nieuwe muzikanten voor het harmonieorkest.

Er is o.a. plaats voor slagwerkers, trompettisten en saxofonisten

Het orkest bestaat uit muzikanten die overdag muziek willen en kunnen maken. Iedere donderdagmorgen repeteert men van 10.00 tot 12.00 uur in hun eigen Muziekcentrum Marcanto aan de Groene Zoom 11 in Den Haag. 

Het repertoire is gezellige en herkenbare muziek  die goed in het gehoor ligt. Waaronder nummers uit bekende musicals en films, marsen, walsen enz.

Dagorkest Vlietstreek verzorgt meestal overdag concerten in o.a. wooncentra voor ouderen en verpleeghuizen. Kerst- en Nieuwjaarsconcerten staan op het programma en zijn zeer succesvol.

Het orkest zoekt slagwerkers, trompettisten en saxofonisten, maar omdat het orkest nog steeds groeit is er ook plaats voor andere instrumenten.

Wilt u een keer meespelen of meer informatie? Neem dan contact op met Gerard Arends  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel  06-1094 2085.

Voor meer informatie zie de website van muziekvereniging St. Caecilia



Door: Karin van der Spek
Bron: Muziekvereniging St. Caecilia Voorburg