Van maandag 15 januari tot en met 28 januari kunnen leden én niet-leden producten doneren aan de Voedselbank Leidschendam-Voorburg.

Denk hierbij aan houdbare melk, olie, soep in blik, een maaltijdsaus of rijst/couscous. Ook met houdbaar broodbeleg, muesli of pannenkoekenmix kun je iemand blij maken.

Januari is altijd een lastige maand voor de Voedselbank. Daarom heeft Cartouche besloten een handje te helpen door in het clubhuis in de actieperiode van 2 weken een aantal kratten neer te zetten waar iedereen producten kan geven. Het clubhuis is maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 16.00 uur, in het weekend vanaf 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Geld doneren is natuurlijk ook mogelijk. Dat kan via NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. Meer informatie op de website www.voedselbanklv.nl

Hockeyclub V.M.H.C. Cartouche is de grootste buitensportclub van Leidschendam-Voorburg met ruim 2.000 leden van 7 tot 75+ jaar. Cartouche Heren 1 speelt in de Promotieklasse en Dames 1 in de overgangsklasse.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Cartouche.

Voedselbank Leidschendam Voorburg logo