Rijkswaterstaat vervangt tussen 4 en 24 februari de verlichting in de Vliettunnel, onderdeel van de Sijtwendetunnel (N14) in Leidschendam-Voorburg.

In deze periode is de tunnelbuis richting Den Haag doordeweeks (dag en nacht) afgesloten, van zondag 21.00 uur tot zaterdag 06.00 uur. In de weekenden is de tunnel in beide richtingen open.

Spits mijden of thuis werken
Volgens Rijkswaterstaat en de gemeente Leidschendam-Voorburg moeten weggebruikers doordeweeks rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.  Het advies is om deze periode met het OV of de fiets te reizen, de spits te mijden en waar mogelijk thuis te werken. Ga je wel met de auto? Pas dan je rijgedrag aan. 

De werkzaamheden aan de noordelijke tunnelbuis van de Vliettunnel vinden plaats van zondag 4 februari 21.00 uur tot zaterdag 24 februari 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is de N14 vanaf de A4 richting Den Haag doordeweeks (dag en nacht) afgesloten tussen de aansluiting op de A4 en de kruising met de Prins Bernhardlaan en de Noordsingel. In de weekenden zijn er geen werkzaamheden en is de tunnel in beide richtingen open.


Werkzaamheden Vliettunnel
Door: Karin van der Spek
Bron: gemeente LV en Rijkswaterstaat