Leidschendam-Voorburg is op zoek naar inwoners die in 2023 een bijzondere sportprestatie hebben neergezet als individu, met een team of als sportclub.

Per categorie zijn inmiddels drie kandidaten genomineerd die kans maken op de Sportprijs 2023. Midvliet TV zendt op 2, 3 en 4 februari om 20.00 uur een tv-registratie uit van de feestelijke genomineerden avond vanuit sportbar O’Learys. Tijdens deze avond pitchen alle genomineerden waarom juist zij de Sportprijs 2023 moeten winnen. 

De genomineerde sporters hebben een aansprekende prestatie op zijn of haar niveau bereikt. De sportclubs hebben in 2023 iets unieks behaald of maatschappelijk werk verricht. Alle genomineerden waren maandag 29 januari uitgenodigd voor een genomineerden avond in sportbar O’Learys in Westfield Mall of the Netherlands. Midvliet maakte een TV-registratie van deze avond. 

Deze registratie is te zien bij Midvliet TV op vrijdag 2 februari, zaterdag 3 februari en zondag 4 februari om 20.00 uur.

Midvliet TV is te zien via Ziggo kanaal 41, KPN kanaal 1489, XS4All kanaal 1489, Odido kanaal 877 of via de livestream.

Stemmen voor de Sportprijs 2023 kan nog t/m zondag 4 februari op www.lv.nl/sportprijs.
 
Op maandag 26 februari worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke avond. De uitslagenavond is live te volgen bij Midvliet TV.


Door: Karin van der Spek