Kapelaan Daan Huntjens heeft afgelopen zondag onder grote belangstelling afscheid genomen van de R.K. kerken in Leidschendam-Voorburg.
Eerst ging hij de allerlaatste keer voor bij de Eucharistievieringen in de St. Martinuskerk in Voorburg en aansluitend in de Petrus- en Pauluskerk in Leidschendam. Daarna vond er een druk bezochte receptie plaats in de Haard.
Het dames- en herenkoor Con Amore zong daarbij een speciaal lied voor de kapelaan. Als afscheidscadeau kreeg hij een inscriptie van de apostelen Petrus en Paulus.
Daan Huntjens was 6 jaar werkzaam in de R.K. kerken van Leidschendam-Voorburg en Rijswijk en het was zijn eerste benoeming. Hij is nu benoemd in de Petrus- en Paulusparochie in Leiden en gaat tevens weer verder studeren.

De 45-jarige Arno Aardoom is de nieuwe pastor in de HH. Maria en Jozefparochie in Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Hij studeerde bestuurskunde en werkte 20 jaar als manager bij de Sociale Verzekeringsbank in Rotterdam. Hij koos voor een ander levenspad en werd In november afgelopen jaar tot priester gewijd. 

Door: Hans Biard
Foto: Lizette de Groot, parochie HH Maria en Jozef