De voorjaarsvakantie komt eraan en kinderen kunnen tussen 19 en 23 februari weer deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten. Een week lang organiseren de Buurtcoaches van SenW leuke bezigheden op verschillende locaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg, voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Je vindt een overzicht met activiteiten in het nieuwe voorjaarsvakantieboekje dat vanaf 7 februari wordt uitgedeeld op basisscholen. Kinderen kunnen meedoen de Sport-Inn, Urban Sports: skateboarden & free runnen, Leuke raamhangers maken, Dagje op de Boerderij, Henna workshop, Peuterdans, Springloop en Bowlen. Deelname aan de activiteiten is gratis.
Bij de Sport-In kunnen kinderen diverse sporten uitproberen en kijken of ze het leuk vinden om te doen. Er zijn trainers en leden van verschillende sportverenigingen aanwezig om het spel te begeleiden.

De locaties waar de events plaatsvinden zijn: O’Learys – Mall of The Netherlands, Het danskantoor, de Waterlelie, Sporthal Forum Kwadraat, Hoeve Essesteijn en SenW – Dobbelaan 4 Leidschendam.

Het Voorjaarsvakantieboekje met alle activiteiten vind je ook online op de website van SenW, kinderen kunnen zich hier ook inschrijven: www.senw-lv.nl/evenementen.
Eventuele inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor informatie over leuke, sportieve en culturele activiteiten gedurende het jaar: check de vernieuwde website van de Sport en Cultuurkaart www.sportencultuurkaart.net.
De vakantie activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Goed Bezig!, met als doel kinderen te motiveren om te bewegen.


Door: Nahira Martina
Foto: senw