Voor iedereen uit Leidschendam-Voorburg die bijna met pensioen gaat of net met pensioen is, geeft Woej een 3-daagse cursus op 7, 21 maart en 4 april.

Als je met pensioen gaat, neem je afscheid van je werk en de sociale contacten die daarbij horen. Sommige mensen vinden dat fijn en kunnen niet wachten totdat het zover is. Anderen zien er als een berg tegenop, omdat ze niet weten wat ze zouden moeten doen zonder datgene wat hun leven (mede) zin en richting gaf.

Wat betekent het pensioen voor jezelf en je relatie tot je omgeving? Wat is belangrijk voor je en hoe zou je dat vorm kunnen geven? Welke rol spelen anderen daarbij? In deze cursus van drie bijeenkomsten wisselen we hierover met elkaar informatie en ervaringen uit. De bijeenkomsten worden begeleid door geestelijk verzorger Barbara Zwaan, die gespecialiseerd is in vragen rond zin- en betekenisgeving.
De cursus is bedoeld voor mensen die bijna met pensioen gaan of die het net zijn. Wanneer u zich aanmeldt, zoud men het fijn vinden als u alle bijeenkomsten volgt. Zo haalt u het meeste uit de cursus.

De bijeenkomsten zijn van 15.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum De Groene loper, Van Royenstraat 2 Voorburg
Deelname voor de 3 dagen : € 10,00.
Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13554640.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Woej.