Vrijdag 22 maart houden CDA-raadsleden Diederik Visser en Ron van Duffelen beiden een politiek inloopspreekuur voor inwoners.

Tijdens dit spreekuur kunnen inwoners bij de raadsleden aanschuiven om hun verhaal te delen. De spreekuren vinden plaats in Leidschendam (Buitengewoon aan de Vliet bij de sluis) én Voorburg (Caffe delle Artisti op het KJ-plein-nr. 17).

“Bewoners willen regelmatig iemand uit de lokale politiek een keer persoonlijk spreken op een ongedwongen plek. Daarom leek het ons een goed idee om naast onze wijkbijeenkomsten, die het CDA specifiek in/voor wijken organiseert, ook een persoonlijk inloopspreekuur te houden”, legt Ron van Duffelen uit. “Het doel is dat inwoners laagdrempelig met ons in contact kunnen komen om hun verhaal te delen. We zullen niet altijd een oplossing kunnen bieden, maar we kijken wel of we iets met de informatie van bewoners kunnen doen”.

Dat het CDA op verschillende manieren het oor te luisteren legt bij bewoners bleek al uit de wijkbijeenkomsten die de partij eerder al in Voorburg, Leidschendam en Stompwijk organiseerde. ”Het inloopspreekuur vrijdag is voor iedereen - ongeacht op welke partij je stemt of wat je politieke voorkeur is. Wij zijn aanwezig bij Buitengewoon in Leidschendam en Caffe delle Artisti in Voorburg en mensen zijn welkom om met een kop koffie aan te schuiven”, vult Diederik visser aan.

Tussen 15:00 en 17:00 uur is Ron van Duffelen aanwezig bij Buitengewoon aan de Vliet in Leidschendam, Diederik Visser zit van 14.00 uur tot 16.00 uur bij Caffe delle Artisti op het KJ-plein (nr 17).


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht CDA-LV.