Mirjam Stichter en haar dochter Lisanne zijn een lokale bekendheid als het gaat om armoedebestrijding.

Zij slaan opnieuw de handen ineen met Stichting IBCE om op 2 april een onvergetelijke Iftar en op 9 april een Suikerfeest te organiseren. Een hartverwarmend initiatief om mensen in financiële nood een lichtpuntje te bieden tijdens de vastenmaand. Mirjam en haar dochter zijn er altijd voor de gemeenschap van Leidschendam -Voorburg.

Nu willen ze iets extra's doen voor degenen die het moeilijk hebben. "Met jouw hulp kunnen we samen iets geweldigs creëren."

Stichting IBCE staat bekend om hun inzet voor exclusiviteit en het bouwen van bruggen tussen verschillende culturen. Vrijwilligers van Stichting IBCE zullen de maaltijd verzorgen. Laten we samen deze bijzondere gelegenheid nog specialer maken. Help ons om dit evenement onvergetelijk te maken.

"Doneer verzorgingsproducten zodat deze tijdens het Suikerfeest kunnen worden verdeeld onder de doelgroep. Samen kunnen we het verschil maken."
Voor meer informatie over donaties en hoe je kunt helpen, neem contact op met Mirjam. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Mirjam Stichter.

Iftarmaaltijd 2