Groei & Bloei Leidschendam-Voorburg organiseert ook dit jaar samen met de gemeente Leidschendam-Voorburg een Tuinmetamorfosewedstrijd. Meedoen kan tot 15 oktober. 

Heb je plannen om van (een deel van) uw voor- of achtertuin of op uw oprit een groene oase te maken? Doe dan mee met de Tuinmetamorfosewedstrijd van Groei & Bloei en maak kans op leuke prijzen!

Hoe doe je mee? 
Maak minimaal 1 foto van vóór de metamorfose en minimaal 1 foto van erna, bij voorkeur op een dag met licht bewolkt weer. Kies het moment waarop de tuin of oprit op zijn groenst en fleurigst is.

Stuur deze foto’s in jpg-formaat, met uw gegevens en een beknopte omschrij­ving voor 15 oktober via de mail naar Groei & Bloei: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een deskundige en onafhankelijke jury van Groei & Bloei beoordeelt de inzendingen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 21 november worden de winnaars bekend gemaakt. Alle deelnemers ontvangen daar een uitnodiging voor.

Groei & Bloei Leidschendam e.o. organiseert de Tuinmetamorfose­wedstrijd in samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg en Operatie Steenbreek. Meer informatie is te lezen op de website van Groei & Bloei.


Door: Karin van der Spek
Bron: Stichting Groei en Bloei en gemeente LV