Stichting IBCE biedt vanaf donderdag 26 september extra wiskundelessen aan voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren.

Deze lessen zijn bedoeld om leerlingen te ondersteunen bij hun wiskundige ontwikkeling en leerachterstanden weg te werken, en staan open voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

Wiskunde: een uitdaging voor velen
Wiskunde is een vak waar veel leerlingen moeite mee hebben. De stof kan complex zijn, en niet ie-dereen krijgt voldoende ondersteuning op school om de basisvaardigheden goed onder de knie te krijgen. Met de wiskundelessen van Stichting IBCE wil men leerlingen helpen hun vaardigheden op het gebied van wiskunde te verbeteren, zodat zij meer zelfvertrouwen krijgen en hun prestaties op school kunnen verbeteren.

Professionele begeleiding
De wiskundelessen worden gegeven door ervaren en deskundige wiskunde-docent Muhammet Dolukan die gespecialiseerd is in wiskundeonderwijs. De lessen zijn gericht op het verbeteren van basisvaardigheden, het begrijpen van ingewikkelde wiskundige concepten en het voorbereiden van leerlingen op toetsen en examens.

Voor wie zijn de lessen?
De lessen zijn toegankelijk voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren die extra ondersteuning nodig hebben bij wiskunde. Of het nu gaat om hulp bij huiswerk, voorbereiding op een toets, of het wegwerken van leerachterstanden, Stichting IBCE biedt een veilige en ondersteunende leeromgeving voor elke leerling.

Tijden en locatie
De wiskundelessen voor VO vinden plaats op maandag en donderdag van 17.00 t/m 19.00 uur, voor basisschoolleerlingen op zaterdag van 13.30 t/m 17.00 uur bij Stichting IBCE, gelegen aan Valkhof 67, 2261 HS te Leidschendam. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een of meerdere dagen, afhankelijk van hun behoefte en beschikbaarheid.

Inschrijven en informatie
Ouders en verzorgers kunnen hun kinderen inschrijven voor de wiskundelessen via www.ibce.biz of door te bellen naar 0655-344469.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Husna Killi, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via of bellen naar 0655-344469

Over Stichting IBCE
Stichting IBCE is een organisatie die al 24 jaar actief is in het bieden van educatieve ondersteuning aan kinderen en jongeren in de regio. Het doel is om kinderen te helpen hun leerdoelen te bereiken en hen te ondersteunen bij hun academische en persoonlijke ontwikkeling.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht IBCE.