Het carnavalsseizoen van 2024 staat weer voor de deur en de Damzwabbers presenteren met trots het programma van het opwarmweekend.

Zo proberen De Damzwabbers weer voor en met zoveel mogelijk mensen carnaval te vieren.

Ouderencarnaval
Op zaterdagmiddag 27 januari begint het programma en organiseren zij een gezellige carnavalsmiddag voor de ouderen. Deze is dit jaar op een andere locatie: Wijkcentrum ’t Koophuis, Piet Heinstraat 39 in Leidschendam. Vanaf 12:30 uur bent u van harte welkom en de middag begint om 13:00 uur. De middag zal o.a. bestaan uit gezellige rondes bingo, meezingen op de hits van toen en nog veel meer. Natuurlijk wordt u goed verzorgd met hapjes en drankjes. Ook dit jaar is er weer de unieke haal- en thuisbreng service voor de ouderen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen. Indien u hier gebruik van wilt maken of wilt aanmelden voor deze gezellige middag dan kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opwarmavond met Kornuiten & Co
Op zaterdagavond 27 januari staat er alweer het volgende feestje op het programma. Vanaf 20:00 uur openen de deuren van de kantine van R.K.A.V.V., gevestigd op Sportparkweg 4 2263 SX te Leidschendam. Naast huis-DJ Jan Groenewegen wordt deze carnavalsavond muzikaal begeleid door Dweilorkest Kap Nah en een spetterend optreden van Kornuiten & Co. Dit wil je niet missen! De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 10 euro aan de deur.

Gehandicaptenmiddag
Een dag later, op zondagmiddag 28 januari is het alweer de beurt aan de gehandicapten. Vanaf 13.00 openen de deuren van de kantine van R.K.A.V.V. en begint het feest. Feestkapel de Blaasbalgen zal de pannen van het dak gaan spelen en ook de karaoke zal uiteraard niet ontbreken! Uiteraard worden de gasten weer goed verzorgd met een hapje en een drankje. Deze middag is helemaal gratis en wilt u zich aanmelden dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Carnavalsoptocht
Op zaterdag 10 februari zal de carnavalsoptocht weer door Zwabberdam trekken. Het motto van dit jaar is “We gaan los” dus er wordt gehoopt veel deelnemers die met dit motto aan de slag gaan. Via de website https://damzwabbers.nl kunt u de reglementen lezen en ook kunt u zich daar inschrijven.

Meer informatie over De Damzwabbers vindt u op https://damzwabbers.nl