In het weekend van 27 januari verzorgt carnavalsvereniging De Damzwabbers het opwarmweekend voor het aankomende carnaval.

Een bomvol programma met als hoogtepunt op zaterdagavond 27 januari de opwarmavond. Deze traditioneel druk bezochte avond wordt gehouden in de kantine van R.K.A.V.V., gevestigd op Sportparkweg 4 2263 SX te Leidschendam. Deze avond zal er naast optredens van het Haagse Dweilorkest Kap Nah een spetterend optreden zijn van niemand minder dan Kornuiten & Co. Deze heren staan garant voor een waanzinnige energie en sfeer. Tussendoor zal huis DJ Jan Groenewegen ook de nodige muziek afspelen. De deur gaat open om 20:30 uur. De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 10 euro aan de deur.

Ouderencarnaval
Eerder op zaterdagmiddag begint het programma met de carnavalsmiddag voor de ouderen van Leidschendam-Voorburg. Deze is dit jaar op een andere locatie: Wijkcentrum ’t Koophuis, Piet Heinstraat 39 in Leidschendam. Vanaf 12:30 uur bent u van harte welkom en de middag begint om 13:00 uur. De middag zal o.a. bestaan uit gezellige rondes bingo, meezingen op de hits van toen en nog veel meer. Natuurlijk wordt u goed door ons verzorgd met hapjes en drankjes. Ook dit jaar is er weer de unieke haal- en thuisbreng service voor de ouderen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen. Indien u hier gebruik van wilt maken of wilt aanmelden voor deze gezellige middag dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Carnaval voor mensen met een beperking
Een dag later, op zondagmiddag 28 januari is het alweer de beurt aan de mensen met een beperking. Vanaf 13.00 openen de deuren van de kantine van R.K.A.V.V. en begint het feest. Feestkapel de Blaasbalgen zal de pannen van het dak spelen en ook de karaoke zal uiteraard niet ontbreken! Uiteraard worden de gasten weer goed verzorgd met een hapje en een drankje. Deze middag is helemaal gratis en wilt u zich aanmelden dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over De Damzwabbers vindt u op https://damzwabbers.nl


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht De Damzwabbers.
Foto: Kornuiten en co.