Goede Doelen Boekenhuis Marianne organiseert zondag 4 februari een Valentijn event in samenwerking met het Chocoladehuis. 

Zondag 4 februari om 13.30 uur is eerst de overhandiging van de Boekenhuischeque aan Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg.

Marianne Knijnenburg, oprichter van het Boekenhuis: “Graag bedanken we al onze bezoekers, want dankzij de vele boeken die weer over de toonbank zijn gegaan, komt er een mooi bedrag op de cheque te staan. Stichting Leergeld kan er vele kinderen mee gaan helpen. Met bijvoorbeeld een fiets, een laptop of zwemles.”

Valentijn chocoladeworkshop
De bezoekers van het Boekenhuis worden niet alleen met woorden bedankt, maar ook met een Valentijns-verrassing. In en in samenwerking met het Chocoladehuis, is er voor de vrijwilligers en bezoekers van het Boekenhuis een gezellige Valentijn chocoladeworkshop. Jeroen Vergouw (Chocoladehuis): “Ieder ontvangt (gratis) een prachtig chocoladehart, om te versieren met een liefdevolle tekst van tenminste 10 letters en (eetbare) Valentijnsversierselen. Daarna pakt iedereen het zelfversierde hart zo mooi mogelijk in. Wij zorgen ook voor koffie, thee en sapjes met heerlijkheden.”

Aanmelden voor deze Valentijns-chocoladeworkshop (aanvang 13.30 uur) kan tot 1 februari via een e-mail aan info@boekenhuismarianne.nl . De eerste 50 aanmeldingen ontvangen bevestiging van (gratis) deelname. De daarna ontvangen aanmeldingen krijgen uiteraard ook bericht. 

Nieuw goed doel
Aansluitend wordt bekend gemaakt voor welk goed doel de winst bestemd is van het Boekenhuis en de Boekenwebshop van het eerste kwartaal 2024. Dit doel is door de vrijwilligers van het Boekenhuis gekozen uit de lijst goede doelen die zij met elkaar hebben opgesteld.

Door: Karin van der Spek 
Bron en foto: Boekenhuis (vlnr Marianne Knijnenburg-Jeroen Vergouw-en Boekenhuis vrijwilligers Ingrid van Hegelsom en Shanta ter Haar)