Een bijzonder vooruitzicht voor vijftig inwoners van Voorburg uit het postcodegebied 2274.

Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Voorburg daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Andy uit Voorburg vindt het spannend om naar de studio te gaan. Hij vertelt: 'Er kan een hoop gebeuren, maar je bent niet de enige kandidaat in de studio. Een unieke kans, dat is zeker. Ik heb er zelfs de vakantie een paar dagen voor verzet. Samen met een vriend ga ik naar de opname.' Als hij de finale haalt en met een flinke geldprijs naar huis gaat? 'Dat zou geweldig zijn. Ik heb wel een wens voor een andere auto, mijn oude Saab blijft zeker als hobby. Verder nemen we even pauze en gaan we nadenken over wat er dan allemaal mogelijk is. Misschien iets eerder met pensioen?'

Gouden Kofferspel
De vijftig inwoners van Voorburg zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro. 

Het door de finalist gewonnen bedrag wordt ook nog door een deelnemer van de Postcode Loterij gewonnen. Ergens in Nederland belt Winston Gerschtanowitz op zondagavond live aan om de bekende gouden koffer aan de winnaar te overhandigen. Deelnemers die met dezelfde postcode meespelen als de thuiswinnaar verdelen dat bedrag ook nog met elkaar.

De uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met daarin de inwoners van Voorburg is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht postcodeloterij.
Foto: postcodeloterij Miljoenenjacht met presentatrice Linda de Mol.