Zaterdag stond de wedstrijd Forum Sport 1 tegen Voorschoten ‘97 1 op het programma.

Ter gelegenheid daarvan waren de burgemeesters Martijn Vroom (Leidschendam-Voorburg) en Nadine Stemerdink (Voorschoten) alsmede wethouder Sport Astrid van Eekelen (Leidsc hendam-Voorburg) op bezoek. Zij werden ontvangen in de bestuurskamer door voorzitter Mark van den Honert en een delegatie van het bestuur. Vlak voor de aftrap schudden de burgemeesters en wethouder de spelers op het veld de hand waarna de wedstrijd kon beginnen.

De burgemeester van Leidschendam-Voorburg liet zien een groot voetballiefhebber te zijn. Hij zag Forum Sport met 4-1 winnen en man of the match, Sven Koppenol, een hattrick scoren. Daarmee pakte Forum Sport de koppositie. Het hoge bezoek zag ook de dames met 2-0 winnen van koploper VVAC. Een knappe prestatie waarmee de dames, met een wedstrijd minder gespeeld, in verliespunten op gelijke hoogte komen met de koploper.

Tijdens de wedstrijden maakte de burgemeester van Leidschendam-Voorburg kennis met diverse vrijwilligers. Zo hoorde hij van Martijn Brummer, speler van het eerste en kind van de club, over de festiviteiten rondom het 25-jarig jubileum die binnenkort starten en die Martijn mede helpt te organiseren. Ook zag de burgemeester met eigen ogen dat Forum Sport een bloeiende vereniging op een prachtlocatie is en reageerde hij enthousiast op de nieuwbouwplannen van de club.

Na de wedstrijd kregen de burgemeesters en wethouder uit handen van een trotse voorzitter Mark van den Honert het traditionele Forum Sport vaantje uitgereikt. ‘Voor boven uw bed. U heeft twee mooie wedstrijden gezien, kennis gemaakt met diverse vrijwilligers en het bleef ook nog eens droog. U mag vaker komen.’ Ook werden de man of the match en de pupil van de week gehuldigd. Een prachtige middag werd daarmee op mooie wijze afgesloten.


Forum Sport Vroom en van Eekelen
Forum Sport pupil vd week met hoog bezoek


Bron: Mark van Honert
Foto's: Ap de Heus
Door: Lisette Remmerswaal