Sinds kort komt het jeugdteam JO10-1 van SEV Voetbal nog knapper voor de dag dan ze eerder al deden.

Door een samenwerking met restaurant PuuRR aan de Vliet lopen ze nu in splinternieuwe trainingspakken. De uitstraling naast het veld en de prestaties op het veld passen zo nog beter bij elkaar.
SEV JO10-1 is een echt vriendenteam. De jongens spelen al jaren samen bij SEV en ook buiten de vereniging weten ze elkaar te vinden. Een echt voorbeeld van Sport en Vriendschap, de volledige naam van de vereniging. Waar de uitstraling op het veld door het wedstrijdtenue altijd al eensgezind was, kon die uitstraling naast het veld nog wel wat verbetering gebruiken.

Om dat voor elkaar te krijgen werd er een beroep gedaan op restaurant PuuRR aan de Vliet. Raymond Kloosterman, chef-kok bij PuuRR en trainer van het team: “Als vader zie je je kinderen natuurlijk graag lekker sportief bezig zijn. Hoe leuk is het dan dat je ze ook nog eens in het nieuw kan steken. Reno was het direct met me eens dat dit een goed idee was.” Reno Hilgersom, eigenaar van PuuRR, vult aan: “Ik voetbal zelf ook bij SEV en weet hoe belangrijk samen sporten is. De vriendschappen die hieruit voortkomen gaan verder dan alleen vriendschap op de club.”

Er is nog ruimte voor nieuwe spelers bij de jeugd van SEV. Kijk voor meer informatie eens op www.sev-voetbal.nl of mail direct met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer. SEV is niet voor niets de afkorting van Sport en Vriendschap.

Over restaurant PuuRR aan de Vliet
Gelegen op de mooiste locatie van Leidschendam, vindt u PuuRR aan de Vliet. Of het nu gaat om een borrel, lunch, diner, kop koffie of een bruiloft of ander feest, hier kunt u nog genieten in de PuuRRste zin van het woord. Het terras is een heerlijke, zonnige plek om te vertoeven en van het uitzicht te genieten. Ook kunt u makkelijk uw auto, motor of fiets kwijt op het privé parkeerterrein die direct achter het restaurant ligt. Zelfs als u via het water komt kunt u op een van de openbare aanlegsteigers uw boot(je) aanleggen en even binnenstappen. Naast PuuRR aan de Vliet vindt u PuuRR sinds kort ook aan de Dobbe in Zoetermeer en opent er binnenkort ook een PuuRR locatie in Den Haag.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SEV.
Foto boven dit bericht: SEV JO10-1 en hun begeleiding trots in de nieuwe trainingspakken.

SEV 2 belangrijk strategisch overleg
                                                       Voor de wedstrijd vind er belangrijk strategisch overleg plaats

SEV 3 gezamenlijk onderweg naar de tegenstander
                                                       Het team gezamenlijk onderweg naar de tegenstander