Nu het weer eindelijk zonniger wordt, gaan veel kinderen met hun ouders opzoek naar een (nieuwe) sportvereniging.

SEV Voetbal in Leidschendam zet daarom de deuren wijd open tijdens de nieuwste editie van de Open Jeugdtraining.
De SEV Open Jeugdtrainingen in 2023 waren een groot succes. Veel kinderen die toen voor het eerst kwamen kijken zijn ondertussen een vast onderdeel van hun team. Samen strijden ze voor de overwinning tijdens de competitiewedstrijden, maar ook naast het veld weten ze elkaar te vinden. SEV is niet voor niets de afkorting van Sport en Vriendschap.

Interview met Bart Eleveld in het weekend Kompas:


Tijdens de Open Jeugdtraining worden de jonge voetballers en voetbalsters begeleid en uitgedaagd door de trainers met een reeks afwisselende trainingsactiviteiten. Of je nu nog nooit hebt gevoetbald of juist al enige ervaring hebt, deze training is geschikt voor iedereen. Je traint mee met het team wat het beste past bij jouw leeftijd en niveau.

De Open Jeugdtraining vindt plaats op de sportfaciliteiten van SEV, gelegen op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. Er wordt gestart om 17:00 uur (inloop om 16:30 uur) en het duurt tot 18:00 uur. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om hun kinderen aan te moedigen en bij te dragen aan de positieve voetbalsfeer. Na het harde werk staat er voor alle voetballertjes nog een broodje knakworst en beker limo klaar.

Wat: Open Jeugdtraining bij voetbalvereniging SEV
Voor wie: jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar
Wanneer: woensdag 10 april
Hoe laat: 17:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur)
Waar: Sportpark Kastelenring, Sportparkweg 4 in Leidschendam
Toegang: gratis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jeugdvoorzitter Remco Frerichs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoek ook de website www.sev-voetbal.nl voor updates en aanvullende details.

Over voetbalvereniging SEV
Voetbalvereniging SEV is een levendige en gastvrije club in Leidschendam met een rijke geschiedenis in het jeugdvoetbal. SEV is trots op zijn enthousiaste trainers, betrokken ouders en gedreven spelers. De club biedt een stimulerende omgeving waar jonge voetballers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben in een positieve sfeer.
Vorig jaar kwam wethouder Astrid van Eekelen nog langs om het belang van sporten voor jongeren te benadrukken


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SEV.

SEV Foto 2 training
SEV Foto 3 training
SEV Foto 4 training
SEV Foto 5 Astrid van Eekelen
                                                           Wethouder Astrid van Eekelen hielp vorig jaar een handje mee

SEV Foto 6 Sport en Vriendschap
                                                           SEV: Sport en Vriendschap