Zaterdagmiddag 20 april was er een spannende wedstrijd bij Forum Sport 1.

Forum Sport speelde tegen FC Skillz in het Sportpark 't Loo in Voorburg het ging om het kampioenschap, dus ze hielden allebei hun koppie erbij.

Want bij verlies zzouden er dure punten verspeeld worden. Zo'n vijf ploegen maken kans op het kampioenschap.
Forum Sport stond na de rust met 1-0 voor en dus probeerde FC Skillz er alles aan te doen om gelijk te komen.
Toch was er aan beide kanten weinig gevaar te dulden.

Scheidsrechter Jensch heeft de wedstrijd 20 minuten voor tijd stil moeten leggen. De supporters van FC Skillz probeerden de wedstrijd te ontregelen door met zware rookbommen en een hoop lawaai de wedstrijd te verknallen. De scheidsrechter nam geen risico en staakte de wedstrijd en stuurde de spelers naar de kleedkamer.
De scheidsrechter stuurde de spelers na 15 minuten weer het veld op, nadat alle supporters die achter het doel stonden de opdracht hadden gekregen elde3rs te gaan staan.
De wedstrijd is toch in het voordeel van Forum Sport gebleven met de 1-0 overwinning.

Door: Peter van der Aar.
Foto's: Ap de Heus.